Κοροϊδία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη: 18 και 50 ευρώ… αποζημίωση ειδικού σκοπού

Μετά από τόσες αναβολές και καθυστερήσεις, το “επιτελικό” κράτος Μητσοτάκη κατέβαλε την περασμένη Παρασκευή την αποζημίωση ειδικού σκοπού. Αλλά αυτή ήταν μια κοροϊδία. Αντί για 534 ευρώ, άλλοι είδαν στον λογαριασμό τους 330, άλλοι 50, ακόμα και μόλις 18 ευρώ!

Οι καταγγελίες που έγιναν την περασμένη Παρασκευή από το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου (δείτε:Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Τους κοροϊδεύει η κυβέρνηση- Και καθυστερημένα και μειωμένο το επίδομα! ) επιβεβαιώνονται και με σημερινή δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη.

Διαβάστε τη δήλωση:

«Το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη πελαγοδρομεί και τη νύφη την πληρώνουν οι εργαζόμενοι»

«Με ευθύνη της κυβέρνησης, χιλιάδες εργαζόμενοι κυρίως στον τουρισμό επισιτισμό, έμειναν χωρίς εισόδημα το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα την πλήρη φτωχοποίηση τους.

Και δεν έφτανε όλη αυτή η κοροϊδία και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Την περασμένη Παρασκευή, οπότε επιτέλους άρχισε η καταβολή, διαπιστώθηκε ότι σε άλλους δεν έχουν μπει καθόλου χρήματα, σε ορισμένους 330 €, σε άλλους 18 € και σε άλλους 50 €.

Ο στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη σιγά-σιγά επιτυγχάνεται και δεν είναι άλλος από την φτωχοποίηση του Έλληνα εργαζόμενου.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί